Som medarbejder i Elverhøj bliver du en del af et fagligt og socialt fællesskab, hvor vi bruger hinanden til sparring og udvikling.
Du får 25 søde kollegaer med høj faglighed. Vi er en stabil medarbejdergruppe, som er blandet på både alder, køn og erfaring. Det giver os et dejligt blandet arbejdsfællesskab, og så giver det børnene mange forskellige typer voksne at omgås.
Udover det faste stuepersonale har vi også en flyver ansat, som hjælper på stuerne ved sygdom og ferie. Målet er, at børnene så vidt muligt altid er sammen med kendte voksne, og at vi minimerer brugen af vikarer. Vi har også altid pædagogstuderende i praktik i huset, som stiller alle de gode spørgsmål og holder os skarpe på, hvorfor vi gør, som vi gør.
Alle har små ansvarsområder, som gør, at vi i fællesskab passer godt på huset, så her er rart at være for både børn og voksne.
Et godt og trygt arbejdsmiljø
Vi har et godt samarbejde på tværs af stuerne. Det gør, at vi kan lave fokuserede indsatser for børn fra forskellige stuer, som har de samme behov. Og så letter det overgangen, når et barn skal skifte fra vuggestue til børnehave.
Vi er også gode til at sparre med hinanden og bruge hinandens faglige viden i hverdagen. Og så har vi det godt sammen socialt. Det skaber et godt og trygt arbejdsmiljø, og det gør, at vi kan sige tingene til hinanden åbent og undrende. Vi tager arbejdsmiljøet alvorligt, og det ser man også i vores trivselsmålinger, der viser høj trivsel hos medarbejderne.
Vi sørger for at tage godt imod nye kollegaer med løbende samtaler, hvor vi taler om det at være ny i huset, så du bliver klædt godt på til opgaven. Derudover har vi en fast struktur for sparringsmøder med vores pædagogiske leder: efter tre dage, efter tre uger og efter tre måneder.
Vi lærer i fællesskab
I Elverhøj værner vi om fællesskabet, og vi tror også på, at vi lærer og udvikler os bedst i fællesskab med hinanden.
Vores personalemøder bruger vi ikke på at snakke om praktiske sager, men på at udvikle vores fælles faglighed. Her snakker vi pædagogik. Vi har som regel et fælles pædagogisk fokus, som vi gerne vil udvikle eller forbedre, og så skaber vi sammen et udgangspunkt for, at alle kan arbejde videre med det ude på stuerne. Senere evaluerer og justerer vi sammen indsatserne.
Vores ugentlige stuemøder har også en fast struktur, så vi kommer omkring det vigtigste hver gang. Her taler vi om børnene og forældresamarbejdet, og vi planlægger ugens aktiviteter.